Un barbat are 39 de sotii, 94 de copii si 33 de nepoti

Cea mai numeroasa familie din lume: Un barbat are 39 de sotii, 94 de copii si 33 de nepotiZiona Chana are 67 de ani, este capul celei mai numeroase familii din lume şi se consideră  "binecuvântat" să aibă 39 de soţii. Bărbatul are 94 de copii, 14 nurori şi 33 de nepoţi, în total, familia sa numără 181 membri, a aflat publicaţia The Sun. De asemenea, bărbatul este şi conducătorulu unei secte care le permite celor 4.000 de mebri să-şi ia câte soţii doresc.
Numeroasa familie locuieşte într-o casă cu 100 de camere dispuse pe patru nivele, în statul indian Mizoram. Locuinţa mai este dotată şi cu o şcoală proprie, un loc de joacă, ateliere de tamplărie, ferme de porci şi păsări şi o gradină de legume suficient de mare  pentru a hrăni întreaga familie.
Toţi bărbaţii din familie lucrează ca tâmplari, iar Chana spune cu mândrie că nu are nevoie de niciun
ajutor din partea statului. Soţiile locuiesc în dormitoare comune imense, în timp ce capul familiei are onoarea de a dormi într-un pat dublu. Soţiile mai tinere locuiesc în camerele
apropiate de el, existând chiar un sistem de rotaţie privind vizitele în dormitorul conjugal.
Rinkmini (35 de ani), una dintre soţiile lui Chana, a declarat: "Stăm în preajma lui pentru că el este cea mai importantă persoană din casă. De altfel, este şi cel mai frumos bărbat din sat". Ea a povestit că Chana a remarcat-o în urmă cu 18 ani şi i-a cerut mâna prin intermediul unei scrisori.

"Mă simt ca un copilul special al Lui Dumnezeu. El mi-a dat în grijă o mulţime de persoane. Mă consider un om norocos în calitate de soţ a 39 de femei şi de cap al celei mai numeroase familii din lume", a mărturisit Chana.

Familia are o disciplină organizată aproape militar, prima soţie a bărbatului fiind cea care împarte activităţile casnice celorlalte femei.

Pentru o singură cină sunt necesare 30 de găini şi 60 de kg de cartofi.

O altă soţie de-a lui Chana a spus că întreaga familie se înţelege bine şi că relaţiile dintre membri sunt bazate pe dragoste şi respect reciproc.

Pentru Ziona Chana cele 39 de soţii nu sunt suficiente, menţionând că nu s-a oprit din căutarea de noi neveste. "Pentru extinderea sectei sunt dispus să merg chiar şi în Statele Unite să mă căsătoresc", a adăugat el.

Unul dintre fiii săi este de părere că Chana se căsătoreşte cu femeile sărace din sat, pentru a avea grijă de ele.
Sursa: infoportal

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu