Vantare Platinum Plus este cea mai scumpă casă pe roţi din lume

Este vorba despre cea mai scumpă casă pe roţi din lume, Vantare Platinum Plus, produsă de compania Featherlite Luxury Coaches. Cu Platinum Plus, firma a construit cel mai luxos şi de top vehicul din lumea maşinilor transformate în case. Vantare dispune de o triplă configuraţie a structurii, iar interiorul său spaţios este definit de cele mai rafinate şi finisate materiale din lume (marmură, cristal, piele perlată etc).

Cabina şoferului este echipată cu un sistem GPS Avic N-2, care oferă
informaţii în timp real despre trafic şi despre condiţiile meteo. Salonul lui Platinum Plus găzduieşte o canapea italiană cu reglaje electrice, un bar cu băuturi alese şi pahare din cristal semnate de artişti faimoşi. Tot aici se află un birou cu sertare subliniate în piele de căprioară, pe care stă un laptop conectat la o imprimantă multifuncţională.

Desigur, nimic din tot ce îşi poate închipui un om că este util sau luxos într-o casă nu lipseşte din Platinum Plus: grup sanitar cu toaletă şi duş, espresor, bucătărie utilată cu aragaz şi frigider, maşină de spălat, dormitoare şi felurite incinte îndeplinind diverse roluri, televizoare cu plasmă, totul de cea mai înaltă calitate şi la cele mai mari preţuri.

Referitor la preţuri, Vantare Platinum Plus poate fi achiziţionat contra sumei de 2,5 milioane de dolari. Ar mai fi un detaliu important de adăugat, într-o laterală a autocarului-casă mai poate fi păstrat, la adăpost, un autoturism Mercedes SLK în două uşi, ultimul tip.
sursa: descopera.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu