Cat de nebun poti sa fii

Jack Johnson

Jack Johnson, Loic Jean Albert şi Travis Pastrana au devenit celebri după ce au demonstrat la ce nebunii poate rezista corpul uman.

Unii îi consideră nebuni. Ei au vrut însă să se joace cu viaţa lor şi au devenit celebri. Au păcălit, parcă, legile fizicii cu acrobaţiile lor.

Unul face surfing cu ajutorul rechinilor ucigaşi, altul a zburat cu un costum de liliac la câţiva metri peste stâncile abrupte ale muntelui, iar celălalt a sărit din avion, de la 4.000 de metri, în slipi.

Cu toţii au supravieţuit. Ei nu sunt un exemplu pentru noi, dar sunt extrem de adulaţi pentru că
ceea ce au făcut a şocat o lume întreagă.
Înoată pe placă prins de coada rechinului
Jack Johnson, un surfer american, în vârstă de 25 de ani, a fost surprins cu o cameră video, în timp ce ademenea un rechin din specia Marele Alb, cu ajutorul unei bucăţi de carne sângerândă.
Momeala era prinsă de cârligul unei undiţe, pentru a se agăţa astfel de animal şi a-l folosi că mijloc de propulsie prin apă.
Săritura de la 4.000 de metri fără paraşută
Travis Pastrana este unul dintre cei mai îndrăgiţi acrobaţi americani. La sfârşitul lui septembrie 2007, în Porto Rico, Pastrana a efectuat un salt din avion fără paraşută.
El a ajuns cu bine la sol pentru simplul motiv că săritura, una pe care o mai vedem prin filme, s-a efectuat în tandem.
El a plutit, de la 4.000 de metri, graţie curenţilor de aer cald, până la amicul său, care avea paraşută.
Zboară peste munţi cu 260 de kilometri la oră
Loic Jean Albert alături de prietenii săi au realizat un film în care, Albert trece la o distanţă relativ mică de stâncile unui munte cu o viteză de peste 260 de kilometri la oră.
Loic Jean Albert este cunoscut drept "Tipul Zburător". Asta pentru că în filmuleţe postate chiar de el îşi demostrează calităţile de paraşutist desăvârşit.
cules de Nicolaie Dediu - bejeus
Sursa: click.ro

Un comentariu:

  1. Adevaratele greutati pot fi depasite. Doar cele imaginare sunt de neinvins

    RăspundețiȘtergere