Evomouse este mouse-ul pe care îl poţi utiliza fără a-l atinge.

Dacă până în prezent am folosit mouse-ul cu bilă, mouse-ul optic, mouse-ul cu laser, se pare că în viitor vom folosi mouse-ul pe care îl poţi utiliza fără a-l atinge.

Ingenioasa invenţie aparţine sud-coreenilor de la Celluon şi se numeşte evoMouse. Acesta este un gadget care are forma unui căţel ce poate scana mişcările degetelor cu ajutorul a doi senzori cu infraroşu. Dacă vă faceţi probleme privind capacităţile acestuia, atunci trebuie să ştiţi că prin intermediul său poţi face aceleaşi lucruri pe care le realizezi în mod normal cu mouse obişnuit: click, dublu click, click dreapta, drag&drop, dar şi câteva mişcări specifice iPhone-ului. De exemplu, poţi mari sau micşora o
imagine cu o simpla mişcare de ciupire pe suprafaţa luminată din faţa evoMouse.
Potrivit Gadget World, acest mouse are şi capacitatea de a proiecta pe birou o tastatură virtuală pe care o poţi folosi exact cum ai face cu una obişnuită.
De asemenea, trebuie să ştiţi că acesta este compatibil cu Mac, Windows, iPhone, iPad Touch, Android and Blackberry. Poate fi conectat prin Bluetooh sau cablu USB.
Micul gadget va fi lansat pe piaţă în luna aprilie, în Marea Britanie, la un preţ de aproximativ 99 de dolari (60 de lire).
cules de Dediu Nicolaie -bejeus
sursa money.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu