Luni s-a lansat oficial Yahoo Romania

Yahoo Romania s-a lansat oficial luni. Portalul yahoo.ro ofera stiri si informatii meteo!Luni s-a lansat Yahoo in limba romana. Portalul este disponibil la adresa yahoo.ro, utilizatorii avand la dispozitie deocamdata doar stiri si informatii meteo.

Varianta in limba romana este mult mai saracacioasa ca si continut decat varianta mama. Pe langa informatii, utilizatorii locali au la dispozitie si un meniu unde isi pot crea un cont de email cu extensia .ro. 
Desi lansarea yahoo.ro a fost anuntata inca din 2008, aceasta a fost amanata pentru prima parte a anului 2011 pe fondul crizei financiare.
Coloana principala a site-ului yahoo.ro contine patru categorii principale, stiri, Finante, Sport si Lifestyle, in limba romana. in partea stanga se afla shortcut-uri catre e-mail pe yahoo, jocuri pe yahoo, yahoo.com, vremea pe yahoo.
Mihai Fanache, manager al MediaCafe, singura regie care vinde publicitate Yahoo in Romania, a anuntat in februarie ca principalele surse de stiri vor fi agentiile de presa romanesti. 
sursa  mondonews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu