Nebunul nebunilor! S-a aruncat într-o piscină de copii cu 30 cm de apa de la 11m - VIDEO

Taylor foloseşte o  tehnică specială  de săritură pentru  a reduce impactul  corpului cu apaNebunul nebunilor! Un american s-a aruncat într-o piscină de copii aproape goală, de la o înălţime de 11 metri. Darren Taylor din Colorado a bătut de şase ori recordul mondial la sărituri în apă.
Dar nu în orice apă. Americanul sfidează fizica şi sare de la înălţime într-o apă deloc adâncă. Darren Taylor este cunoscut în toată lumea pentru tehnica să incredibilă.
Este poreclit "Professor Splash" şi a bătut de şase ori recordul mondial la sărituri într-o piscină de copii. Miercuri, la Trondheim, în Norvegia a reuşit să atingă un nou prag. A sărit de la 11 metri într-o apă adâncă de 30 cm şi nu a păţit nimic.
"Încerc să mişc cât mai multă apă când ajung jos. Durerea ţine un minut, dar
faima toată viaţa. "Fundul piscinei nu este umflat, pentru că ar fi împotriva regulilor Guinness", a declarat Taylor.
"Totuşi, sub piscină sunt două saltele cu spumă. Credeţi-mă, să sari orizontal în 30 de centimetri de apă e al naibii de dur. Îmi place ca apa să fie cât mai aproape de punctul de îngheţ. Astfel, este mai densă şi mă ajută să-mi amortizez căderea", explică Taylor.
"Trebuie să iei în considerare vântul, frigul, ora din zi, şi să fii calm, pentru ca fiecare săritură să fie un succes. Cu tehnica mea, pot face din fiecare săritură un record mondial, dar este din ce în ce mai greu", mărturiseşte Darren. Săritura de 11 m a intrat şi în Cartea Recordurilor.
cules de Nicolaie Dediu - bejeus
Sursa: click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu