Sedinta foto cu douăsprezece practicante ale sporturilor acvatice


Douăsprezece practicante ale sporturilor acvatice, care vor reprezenta Marea Britanie la Jocurile Olimpice de la Londra (2012), au fost protagonistele unei şedinţe foto mai puţin obişnuite.
  • Sursa: Hepta
Nu faptul că urmau să pozeze nud a fost principala provocare a frumoaselor sportive, ci altceva. "Nu m-a preocupat că voi apărea goală în faţa aparatului de fotografiat. Mă gândeam doar la cum şi dacă voi reuşi să respir sub apă şi să zâmbesc în acelaşi timp", a declarat Lisa Gibson (21 de ani), jucătoare de polo. Înotătoarea Stacey Tadd a fost încurajată chiar de mama ei să se lase fotografiată dezbrăcată, în timp ce Tonia Couch a trebuit să-i explice iubitului că
nu face nimic rău dacă pozează nud sub apă.
Cele douăsprezece sportive au fost fotografiate individual, deoarece iniţiatorii proiectului au realizat că ar fi dificil să reuşească să le imortalizeze pe toate în acelaşi timp. Ulterior, "sirenele" au fost aşezate una lângă alta, cu ajutorul unui program special. Scopul ineditei şedinţe foto a fost acela de a sprijini echipa olimpică a Marii Britanii.

cules de Nicolaie Dediu - bejeus
sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu