Una din sase femei e nimfomana...UPS!!!


Un studiu american arată că nimfomania e cea mai răspândită boală a secolului 21.

Sunt femei normale, care  au însă dorinţe ascunse. Vor să facă sex cu oricine, oricând, oriunde. Aceasta este cea mai răspândită afecţiuni printre doamnele şi domnişoarele secolului 21.
„Una din şase este nimfomană", acesta este rezultatul unui studiu făcut în Statele Unite de organizaţia „Women Research". „12% din repondentele noastre sunt dependente de
filmele porno, 21% de masturbare şi 16% de sex", potrivit sursei citate. Nicole Narain, una dintre femeile care a recunoscut că este nimfomană, a fost "iepuraş" Playboy.
Ea a povestit pentru postul de televiziune CNN problemele cărora trebuie să le facă faţă zi de zi din cauza acestei boli: „Sunt zile întregi în care nu mă dau jos din pat. Dacă nu am un partener lângă mine, mă masturbez. Nici nu mănânc, pentru că simt că orgasmul este hrana mea", a povestit fosta vedetă. Megan şi Monica, alte două femei care s-au confruntat cu această suferinţă, au reuşit să se însănătoşească cu ajutorul terapiei în grup.
Nimfomania este o boală psihică. Aceasta se manifestă prin dorinţă sexuală exacerbată a unei femei şi nevoia stringentă de sex.
O nimfomană nu va fi niciodată satisfăcută pe deplin din punct de vedere sexual. Ea va atinge foarte greu orgasmul şi nu va reuşi niciodată să îşi descătuşeze pe deplin energia sexuală.
cules de Nicolaie Dediu - bejeus

Sursa: click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu