Au furat mortul de la morga si l-au dus in tribune in sicriu...video


Cu mortul la meci! In Columbia, fanii Deportivo Cucuta si-au adus prietenul in sicriu pe stadion! VideoDaca in Romania se obisnuieste ca mireasa sa fie dusa la meciuri de fotbal, in Columbia fanii lui Deportivo Cucuta au furat mortul de la morga si l-au dus in tribune, in timpul unui meci al echipei favorite.
Situatie bizara intalnita pe un stadion de fotbal din Columbia. Cadavrul unui fan al formatiei Deportivo Cucuta, omorat sambata, a fost dus in arena, intr-un sicriu, in timpul meciului jucat de aceasta formatie in campionat.
"Un grup de huligani a reusit sa dejoace masurile de securitate la stadionul General Santander pentru a introduce sicriul cu trupul neinsufletit al tanarului Cristopher Jacome, in varsta de 17 ani, ucis de asasini platiti", a declarat purtatorul de cuvant al politiei.
Acesta a tinut sa adauge ca moartea tanarului nu are
nimic de-a face cu dragostea lui pentru echipa de fotbal, ci mai degraba este o consecinta a unor fapte penale legate de zona in care traia. Jacome a fost ucis in timp ce juca un meci de fotbal intr-un parc situat intr-un cartier sarac din sudul orasului.

Sursa: mondonews.ro
Cules de Nicolaie Dediu - bejeus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu