Un homosexual spaniol a angajat români să-i taie penisul fostului iubit


Un bărbat spaniol, homosexual, închis în puşcărie pentru că a încercat să orchestreze mutilarea şi tăierea penisului fostului partener, a încercat şi a doua oară să-şi ducă planul la bun sfârşit. De fiecare dată, a încercat să angajeze români pentru asta.
Tribunalul Provincial din Albacete judecă în aceste zile cazul unui bărbat care riscă 8 ani şi nouă luni de închisoare, pentru că a orchestrat, din închisoare, sechestrarea şi mutilarea fostului său iubit. Bărbatul se afla în închisoare din acelaşi motiv, încercând şi în 2006 să angajeze o bandă de români care să-i ardă faţa cu acid fostului partener, să-i taie penisul şi să-i rupă picioarele, scrie La Verdad.
3000 de euro şi un Mercedes pentru mutilarea sexuală şi desfigurarea fostului partener
Acuzatul, E.P.A., a apelat şi a doua oară, în închisoare, tot la un român, prizonier ca şi el în penitenciarul La Torrecica, pe nume F.M., căruia i-a oferit 2.000 de euro în primă instanţă, pentru a-l mutila pe fostul său iubit. După refuzul românului, bărbatul a crescut potul, oferind 3.000 de euro şi un Mercedes. Românul urma să primească aceşti bani şi maşina de la mama acuzatului, după ce ar fi ieşit din închisoare, înainte de a duce la capăt sarcina pentru care fusese contractat.
Românul a declarat în faţa judecătorilor că nu a avut nicio clipă intenţia de a face ce îi ceruse acuzatul şi, mai mult, s-a dus acasă la J.C.G.O., fostul partener al acestuia, pentru a-l avertiza de ceea ce intenţionează E.P.A., în eventualitatea în care acesta ar fi reuşit să angajeze pe altcineva între timp. Cum J.C.G.o. nu era acasă, românul i-a povestit totul mamei acestuia, care a anunţat poliţia.
"Voia să-l facă neatrăgător pentru alţi bărbaţi"
Printre altele, românul ar fi trebuit, dacă accepta "sarcina", să-l răpească pe fostul partener al lui E.P.A., să-l sechestreze câteva zile, să-i taie penisul, să-i desfigureze chipul cu acid şi să-i rupă picioarele.
F.M., care intrase în închisoare în 2007, a povestit că acolo, în penitenciar, l-a întâlnit prima oară pe E.P.A., s-au împrietenit, iar acesta i-ar fi povestit că se află în detenţie pentru că ar fi încercat să-şi mutileze fostul iubit, angajând nişte români pentru asta. Totodată, i-a cerut lui acelaşi lucru, pe când va ieşi din închisoare. "Voia să se răzbune, voia să-l desfigureze, pentru ca acesta să nu mai fie atrăgător pentru nimeni şi să nu mai poată întreţine relaţii cu alţi bărbaţi", a povestit românul.
Acuzatul susţine că românul şi fostul său iubit îl şantajau
E.P.A. neagă însă acuzaţiile şi-l acuză pe român de mărturie mincinoasă. Susţine că nu i-a cerut niciodată să-l desfigureze pe fostul său partener şi că, mai mult, românul chiar i-ar fi spus că ştie că românii angajaţi prima oară şi care au depus mărturie împotriva sa, ar fi minţit la proces. Potrivit acuzatului, F.M. i-a arătat o listă de numere de telefon şi i-a spus: "Aici este dovada nevinovăţiei sale", insinuând că acelea sunt numerele de telefon ale respectivilor români. "De fapt, el, ceilalţi români şi fostul meu iubit, J.C.G.O., s-au înţeles pentru a mă şantaja. Mi-au cerut 300.000 de euro, iar familia mea a fost ameninţată cu moartea", a spus E.P.A., care susţine că nu a cedat presupusului şantaj, motiv pentru care acum i s-a "înscenat" fapta pentru care este judecat.
Singurul martor al apărării, tot un român, care şi-a ucis nevasta în plnă stradă
Mai mult, singurul martor al apărării lui E.P.A., tot un român, I.O., închis pentru asasinarea soţiei sale în plină stradă, în Albacete, susţine că, de faţă cu el, celălalt român, F.M., l-a ameninţat pe acuzat că îl omoară şi că îi va viola fiica după ce va ieşi din penitenciar. "În faţa mea l-a ameninţat, iar E.P.A. l-a reclamat. În plus, F.M. avea o fotografie a fiicei lui E.P.A., de care nu ştiu cum a făcut rost", a declarat martorul apărării.
După toate aceste declaraţii, Procuratura şi-a menţinut acuzaţiile iniţiale şi cererea de opt ani şi nouă luni de închisoare pentru E.P.A., pentru că a încercat să provoace sechestrara ilegală şi mutilarea sexuală a fostului său iubit. Acuzarea a declarat că există contradicţii în declaraţiile apărării şi că F.M. nu ar fi avut motiv să-l şantajeze pe acuzat. Dovada că F.M. l-a avertizat pe J.C.G.O., mergând la el acasă, arată că însuşi E.P.A. i-a furnizat acestuia adresa acestuia, românul neavând de unde să o cunoască, a spus procurorul. "Mama mea este ameninţată de ani de zile constant, la telefon. I se spune că dacă nu le dau banii, voi muri în închisoare. Nu vreau să le dau niciun ban. Prefer să mor în penitenciar", a spus, în final, E.P.A. Procesul va continua în zilele următoare, până când Curtea va ajunge la o concluzie privind vinovăţia acestuia.
sursa: click.ro

cules de Nicolaie Dediu - bejeus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu