Facebook isi plateste utilizatorii sa vada reclame pe site


Facebook a lansat un program prin care isi plateste utilizatorii sa vada reclame pe siteFacebook plateste utilizatorii pentru a viziona reclame pe site. Recompensa nu este foarte mare, ea echivaland cu suma de 10 centi americani, informeaza site-ul mashable.com, citat de money.ro.
Facebook si-a extins, saptamana trecuta, programul Credits si a facut posibila optiunea consumatorilor de a folosi creditele Facebook pentru a cumpara si bunuri reale, dar promovate prin intermediul Facebook Deals, serviciul companiei lansat pentru a contracara business-ul Groupon.
Reclamele vor fi afisate in jocuri. Printre publisherii de jocuri care vor participa in acest program se afla CrowdStar, Digital Chocolate si Zynga. Facebook lucreaza cu Sharethrough, SocialVibe, Epic Media si SupersonicAds pentru livrarea reclamelor. TrialPay va asigura statisticile.
Facebook Deals este un program prin intermediul caruia utilizatorii pot achizitiona produse la un pret redus. Aceeasi regula de reduceri colective este folosita si de serviciul Groupon.
Sursa: mondonews.ro

cules de Nicolaie Dediu - bejeus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu