Fetiţe intre 1-5 ani, operate pentru schimbare de sex in India


E greu sa te nasti femeie in India.
Pe langa faptul ca esti o gura in plus pentru familie, tatal trebuie sa scape imediat de povara cand tu, femeia ajungi la 14-16 ani.
Auzisem la romani ca tiganii schingiuiesc copiii de mici pentru a-i pune la cersit(cand esti mic nu stii de ce ai avut piciorul sau mana amputata) dar ce fac indienii parca depasesc limita normalului.
Familiile instarite din India duc fetele cu varsta cuprinsa intre 1-5 ani în Indore, un oraş din centrul Indiei, unde plătesc pentru o operaţie şi un tratament un preţ relativ scăzut, de circa 2.250 de euro.
Dar ce operatie fac?De schimbare de sex!!!
Din dorinţa tradiţională de a avea un urmaş de sex masculin, părinţii apelează la diverse clinici şi spitale din India pentru operaţia cunoscută sub numele de genitoplastie.
Guvernul Indian cunoaste aceste practici dar interzice cu desavarsire prin lege testele de determinare a sexului în timpul sarcinii de frica avorturilor in cazul unei fetite......si atunci nu-ti ramane tie ca parinte decat sa
astepti cele 9 luni si apoi daca copilul este fetita, sa-i schimbi sexul.
Scriitoarea Taslima Nasreen, militantă pentru drepturile femeilor, spunea ca « Doctorii care fac asta ar trebui pedepsiţi cu închisoarea pe viaţă »
Eu cred ca parintii sunt vinovati si nu doctorii!!!

Nicolaie Dediu - bejeus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu