Efectul Celei de-a O Suta Maimuţe.Extraordinar!


Tranziţia este trezirea inimii umanităţii. Această transformare a conştiinţei, cea mai mare înregistrată vreodată, a devenit vizibilă iniţial în anii ’60, iar de-atunci a luat proporţii.
Tranziţia este o transformare colectivă, constând din suma tuturor paşilor individuali făcuţi pentru a intra în Noua Realitate. Fiecare persoană, la vremea potrivită, trece mai departe spre un stadiu de conştienţă care aduce o altă perspectivă şi o cunoaştere ce izvorăşte din inimă. Când vor fi suficienţi oameni cu atenţia principală focalizată prin chakra inimii, atunci va apărea efectul «celei de-a o suta maimuţe».
Efectul Celei de-a O Suta Maimuţe a fost făcut cunoscut de către biologul Lyall Wattson, în cartea sa «Lifetide» (Cursul Vieţii), apărută în 1980. El a relatat cum primatologii japonezi care studiau maimuţele macac în mediul lor de viaţă, în anii ’50, au dat de un fenomen surprinzător.
Cartea lui a fost dusă la bun sfârşit printr-o lucrare foarte inspirată a lui Ken Keyes, din 1981, numită « Efectul Celei de-a O Suta Maimuţe ». În ea, Ken Keyes a făcut un apel fierbinte pentru terminarea Războiului Rece şi politica sa de distrugere reciprocă garantată. Aici, în cuvintele lui Ken Keyes, este o descriere a elementelor- cheie ale......Lucratorul in lumina