Bratarile dacice revendicate de regele Cioaba


Brăţările dacice, expuse la BradStai nene ca incepe sa ne doara mintea!
Domnule, istoricii astia nu mai stiu ce spun!
Tiganii sau scuze rromii, sunt veniti in tinutul Carpato-Danubiano-Pontic dinaintea tracilor.Rromii au avut aurul nu aia care venira cu caciulile in cap!!!
Cred ca rromii nostri nu mai au aur si nu mai au din ce sa-si faca salbele de cocosei sa-si marite fetele, ca slava domnului banet au cu sacii si s-au gandit ei ca bratarile dacice sunt de fapt si de drept ale lor.
Prin aceste bratari dacice de la Sarmizegetusa, rromii isi dovedesc atestarea „rromânismului” in spatiul
Carpato-Danubiano-Pontic.Si asta nu e tot.
Se pare ca a existat si un prim rege rrom, strămoșul direct din arborele ginecologic al lui Cioabă, Regele Samolcse de Aur!Si cine credeti ca purta bratarile dacice?Regele Samolcse de Aur!!!
Si cine credeti ca intaresc afirmatiile domnului rege Cioaba?Cercetatorii britanici!Ei atesta ca în zona Glod s-a descoperit primul ghiul, un lan
ț gros de aur și o cravată placată cu diamante și aur alb.
„Noi n-am vrutără să ne spunem părerea până acum, că am zis să fie pace și liniște, să nu crearăm de război. Dar adevărul istoric nu poate fi ascuns: au existat daci, daci-geți, traci, traco-daci, traco-geți, daci-ursari, traco-lingurari, geți-gabori și lăutari. Și ultimele patru categorii erau ceea ce știm astăzi ca țigani. Ăștia avură aur, ăilalți vin și căciuli pe cap”, a declarat Cioabă pentru Discovery.
Saracii Zamolxe, Burebista si Decebal, daca stiau ei ca exista pe teritoriul lor un rege „Samolcse de Aur” oare ce ziceau?
Ups, am uitat!Stai ca regele asta „Samolcse de Aur” a trait inaintea lor!!!
Ba fratilor, asta e Romania zilelor noastre!Toti isi bat joc de neamul asta!!!
Nicolae Dediu - bejeus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu