Pentru romantice, indrăgostitele de clasic şi aventurierele boeme!..


Pardesiu 3/4

Moda care îţi ţine de cald!


Toamna şi-a intrat bine în drepturi. Ceea ce ni se părea un surâs timid de septembrie, s-a dovedit o zână frumoasă, dar atotputernică, ce a pus stăpânire pe soarele fierbinte de vară şi l-a transformat într-un ghem cald, blând, roşiatic… Şi cu siguranţă va dori să schimbe culorile, în ceea ce ştim atât de bine şi iubim atât de natural, de familiar: culori calde, calme, fine, roşiatice, ce ne predispun la visare şi aducere aminte…
Dimineţile sunt din ce în ce mai reci, aşa că, inevitabil, ne vom întoarce la geacă. Nu face să deplângem zilele plecate de vară, când lăsam pielea dezgolită frumos să se joace în voie cu soarele şi vântul. Frumoase putem fi în orice anotimp, pentru că, noi cunoaştem colecţia de haine călduroase, la modă care ne vor ţine nu doar de frumos, ci şi de cald! ;)
Putem alege dintre gecile tip parka, moto, trench, sau caban- de inspiraţie masculină.
Parka- prietenă de nădejde în fiecare zi
Călduroasă, cu croială lejeră, foarte comodă, în binecunoscuta şi clasica deja culoare kaki, geaca tip parka a
devenit indispensabilă şi de neînlocuit în anotimpul rece. Adusă din garderoba Inuiţilor, acest tip de îmbrăcăminte a fost transformată uşor pentru climatul european, mult mai blând, dar a păstrat forma simplă. Şi întâi de toate este călduroasă. Designerii au reinventat-o şi acum este deosebit de sexi cu o rochie feminină din voal sau dantelă şi botine cu toc. De ce o iubim atât? Datorită glugii călduroase, bince căptuşite cu blăniţă pe margini.
http://www.laredoute.ro/shopImages/550/11/2/7/2/324422272-466994f8-e18c-4530-ad4d-71d6cc811d63_550.jpg
Geaca de piele moto
Geaca de piele în stil moto sau rock, cu ţinte sau multe fermoare poate fi atât de diversă şi atât de personală, încât înţelegem prea bine de ce a fost purtată cu atâta naturaleţe de James Dean sau Marilyn Monroe! Este într-adevăr de inspiraţie rock, pare într-adevăr dură şi neîmblânzită, dar este nelispită de pe podiumurile de prezentare a colecţiilor de tomană-iarnă, an de an. Arată senzaţional cu o simplă pereche de jeans şi un tricou alb, sau o cămaşă. Dacă anii 80-90 îţi trezesc amintiri plăcute, atunci poart-o cu cămaşă mai lungă în carouri şi botine cu ţinte. De ce este în continuare fabuloasă? Pentru multitudinea de fermoare mici şi mari, în toate direcţiile şi formele posibile. Chic, inteligent, personal! ;)
Blouson ajusté zippé en cuir, Laura Clement
Trenchul-clasicul ce poate fi mereu reinventat
Trenchul clasic, cuminte, artistocratic ne seduce, iată şi în 2013. Are încă ce să ne arate, mistere de cucerit şi forme de dezvăluit. Cum v-aţi dat probabil seama, trenchul îşi are originile din uniformele militare, astăzi, trenchul impermeabil cu alură atât de misterioasă îşi face tot mai des apariţia, indiferent de timp şi anotimp. Pentru o alură foarte chic, franţuzească, purtaţi-l cu o pereche de pantaloni ţigaretă şi o cămaşă cimplă, cambrată. În picioare- o pereche de balerini sau… pentru un plus de senzualitate- pantofi stiletto cu tocurile cui! Este combinaţia ideală pentru orice ocazie. Lungimea sa ne permite de asemenea, să purtăm rochii şi să rămânem în acelaşi timp acoperite.
Trenci cu 2 randuri de nasturi
Haina caban- mai feminină ca oricând
Haina tip caban, de inspiraţie absolut masculină nu poate fi altfel decât atemporală. Cu nasturii  aranjaţi în perfectă ordine simetrică şi culoarea clasică bleumarin închis, acest tip de haină este un adevărat hit al sezonului rece 2013! Acest model de haină este inspirat din uniforma de marină regală de la începutul secolului al XVIII-lea. Designerii au readus-o în vârful ierarhiei modei, conferindu-i o alură foarte elegantă, rafinată, un pic burgheză chiar. Cu o geantă mare, pantaloni din bumbac, bluză cu imprimeuri veţi obţine un aspect foarte proaspăt, modern, feminin! De ce o iubim atât de mult? Datorită croielii drepte, care îmbrăţişează şi structurează atât de frumos silueta.
Haina scurta din lana
Şi dacă nu vă puteţi hotărî pentru un mdel de geacă anume, rămâneţi la … toate cele patru!:) Este o modalitate mai mult decât eficientă de a fi mereu în tendinţe, cu orice ocazie! :)

 

 

Pentru romantice, indrăgostitele de clasic şi aventurierele boeme!..

… Pentru fiecare dintre noi, La Redoute a făcut un locuşor în colecţie, plin cu piese una ca una, speciale şi unice, în stilul ce ne reprezintă cel mai bine! Şi, petru ca să le găsim mai uşor pe cele care ne sunt nouă şi numai nouă cele mai potrivite, designerii le-au categorisit în trei mari colecţii: Mademoiselle *R, Laura Clement şi Soft Grey.
Poetică, rafinată, plină de romantism, lirism şi stil, colecţia Mademoiselle *R se adresează celor dintre noi care s-ar încadra definiţiei de Lady& Poetic: danteluţe, voal, chifon, imprimeu cu buline, bentiţe şi culori diafane… Micuţa rochie neagră, aşa simplă, dar… cu spatele acoperit cu voal negru… Atât de rafinat şi sexi! ;)
Piesele din colecţia Laura Clement pare că nu vor mai demoda nicând. S-au ancorat în stilul atemporal al clasicului curat, rafinat şi finisat până în cele mai mici detalii. Orice secol zbuciumat poate fi într-adevăr cucerit prin perfecţiunea frumuseţii şi orice cunoscătoare a stilului City Chic şi a colecţiei Laura Clement ştie asta!
Un pic de rock, un pic de aventură, uşor military şi muult chic, într-un cuvânt: Neo-Boho a la Soft Grey ştie cum să transforme aventura în modă şi artă pură! Iar cele dintre noi care se încumetă să îmblânzească piesele acestei colecţii ştiu mai bine ca oricine că, niciodată stilul army nu se va potrivi mai bine decât unei femei încrezătoare şi zâmbitoare! Ştie cineva alte arme mai bune de a cuceri lumea? ;)
De toate pentru noi! Şi chiar dacă nu am reuşit să ne dăm seama ce anume e pentru noi, ce ni se potriveşte mai mult, pentru că o zi suntem cele mai romantice fiinţe de pe pământ, apoi cele mai glorioase războinice şi în a treia- cele mai organizate şi mai prefecţioniste din câte a cunoscut lumea vreodată… Oare e ceva rău în asta? Fiecare dintre noi va găsi în toate colecţiile măcar câte o piesă care să ne cucerească! Şi-apoi… combinată cu măiestrie şi mult şarm, va şti ea mai bine când şi ce e de făcut! ;)Geaca imitatie din piele cu fermoarCopilul minune al misticismului si spiritului pop al anilor 60 reinventate in secolul 21 este invitatul Colectiei de Toamna- Iarna 2013 La Redoute! O colectie uimitoare, pe care nu se poate s-o ratati!
Vine frigul, ce putin ne pasa! Pentru ca La Redoute ne promite un sezon absolut fabulos, mai optimist si mai luminos ca oricand, lucru pentru care si-au alaturat Atelierul de Design Courrèges. Colaborarea cu renumitul si non-conformistul designer André Courrèges aduce in colectia La Redoute X Courrèges 14 piese unice, cu design minimalist, in stilul anilor 60, care va transforma garderoba in una comoda, cu piese usor de purtat si efect vizual maxim!Gasiti tot ce e nevoie pentru o iarna magica: o rochie trapez, in stilul Twiggy, geaca cu croiala de capa( super hitul acestei ierni), palton cu croiala minimalista, fusta mini, pantaloni scurti, botine fara toc si accesorii. Toate disponibile in patru culori: negru, fucsia, alb murdar si gri.
Stilul futuristic adaugat pe harta modei in 1960, de catre André Courrèges nu a prins un rid, iar piesele inventate atunci au devenit in 2013 mult mai energizante, mai proaspete, mai pline de personalitate.

La Redoute a avut in lista de designeri invitati, pentru colectiile de-a lungul timpului, nume mari precum Vanessa Bruno si Anthony Vaccarello. Acum e randul lui Courrèges, care ne promite o iarna mult mai optimista, foarte luminoasa. Stilul La Redoute X Courrèges este o arma imbatabila impotriva frigului de afara, ea transforma exceptionalul in palpabil, si cotidianul in spectacular.

Femeia viitorului poarta piese futuriste, deci alege La Redoute X Courrèges!
Produsele le puteti gasi aici http://goo.gl/FMlg11

La Redoute in Romania
La Redoute intra in Romania la sfarsitul anului 2008 prin deschiderea magazinului online www.laredoute.ro. In primavara anului 2009 se lanseaza primul catalog in aproximativ 700 pagini ce isi primeste un binemeritat nume de „cel mai mare catalog de moda din Romania”.
La doar un an de la lansarea sa, La Redoute devine unul din liderii pe piata vanzarilor de imbracaminte si incaltaminte, la distanta, prin catalog si internet.Colecţia de toamnă-iarnă 2013 a sosit!

Voaluri, dantelă fină, şifon, fuste cu mărgele brodate manual, rochii cu croială delicată şi alăturate modele moderniste, noua şi mult aşteptata colecţie de toamnă-iarnă 2013 continuă să se joace cu moda!
Simbolul colecţiei- Mademoiselle Rpoartă prin toată colecţia, ca un fir roşu, feminitatea delicată ascunsă în şifon şi imprimeuri cu buline. Piesele ce fac parte din colecţia Mademoiselle R se disting prin eleganţă şi rafinament, materialul cel mai des folosit este dantela şi şifonul, culorile sunt foarte calde, dar pale, rozul nude sau pal – foarte nobile. Se remarcă de asemenea rochiile cu croială A-line sau cambrate în talie şi uşor bufante în partea de jos.
Materialele folosite, stilul şi culorile ne amintesc foarte mult de o interpretare foarte frumoasă a stilului anilor 1870, când împărăteasa Eugenie, soţia lui Napoleon al III-lea, se îndrăgosteşte pur şi simplu de tul, şifon şi dantele foarte fine în culorile galben pal şi bej, iar ţinutele create trebuiau schimbate şi de 3-4 ori pe zi din cauza fineţii materialelor folosite. Se poartă volanele, rochiile lungi, dar mai puţin largi ca în perioada Mariei Antoinette şi decolteurile frumos acoperite.
Colecţia Mademoiselle R este pentru femeile ce vor feminitate absolută, fineţe şi delicateţea croielilor, finisajelor. Nimic nu e în plus, nimic exagerat, pentru că feminitatea abordată nu anunţă nicidecum slăbiciune, ci, realizată în concordanţă cu cerinţele secolului nostru ultra-rapid- este o armă desăvârşită, cuceritoare, dar delicată.
Colecţia de toamnă-iarnă 2013 La Redoute a încercat să surprindă caracterul mereu schimbător al celor două anotimpuri,  şi este pe atât de spectaculoasă, surprinzătoare, greu de ghicit, complexă precum sunt şi personalităţile celor care vor cuceri anotimpul rece în vestimentaţii La Redoute!
Am păstrat colaborarea foarte frumoasă cu Laura Clement pentru creaţiile feminine mature, cu notă de clasic şi rafinament desăvârşit. Rochiile sunt cu croială dreaptă, materialele sunt moi şi urmăresc linia corpului foarte fin, culorile sunt tari, dar clasice. Fără excese, fără experimente inutile. Cei mai frumoşi pantofi stiletto îi puteţi găsi fără îndoială în colecţia noastră Laura Clement pentru La Redoute.
De feminitate abundă şi colecţia Taillissime ( mărimi mari) pentru femei. Colecţia urmăreşte cu fidelitate ideile expuse anterior şi demonstrăm încă o dată că, hainele cu mărimi mari pot fi la fel de frumoase şi chiar mai sexi ca cele cu mărimi obişnuite. Aşa că, ar fi un păcat împotriva firii să îmbrăcăm haine care arată ca nişte saci sau huse, doar pentru că nu găsim mărimea noastră într-un magazin cu lucruri frumoase şi de calitate. În magazinul online La redoute România găsiţi un număr impresionant de modele pentru toate gusturile şi … la modă!
Sezonul de modă toamnă-iarnă 2013 pentru La Redoute stă sub semnul creativităţii Courreges! Colaborarea cu designerul vestimentar francez aduce o doză de modernism şi futurism colecţiei! Cum vă spuneam, avem de toate pentru toţi şi cu siguranţă vă vom surprinde plăcut! ;) Iarna se anunţă luminoasă… Colecţia Courreges ne scoate din formele clasice şi culorile plicticoase ale iernii folosind croieli minimaliste şi culori luminoase. O rochie mică, dreaptă albă, un palton cu croială dreaptă ţeapănă, alb şi botine albe sau roz zmeuriu? Multă lumină, sau culori vitaminizate, repede, curaj, La Redoute!
La ciocnirea dintre minimalismul futurist şi feminitatea desăvârşită ne dăm seama de fapt, că, La Redoute a reuşit aparent imposibilul- a îmbinat cele două porniri în aşa fel, încât cele două au format o singură colecţie unică şi specială! Fără disonanţe, fără neînţelegeri, cu multă rezonanţă în inimile cumpărătorilor fideli!
La Redoute ne îndeamnă în acest fel să întrăm într-un joc deosebit de captivant, de care nu o să vă mai plictisiţi şi nu vor exista învinşi! Să descoperim fuziunea dintre modernismul reinventat, clasicul cuceritor şi feminitatea rafinată. Dacă încercăm să combinăm culorile dense, dar rafinate ale clasicului, cu fineţea bejului sau rozului pal şi nonconformismul unei ţinute all-white sau cu zmeuriu ca pată de culoare, voi ce credeţi că obţinem? Aveţi dreptate! Ceva mult prea interesant, neobişnuit şi cuceritor ca să poată fi descris în cuvinte! Doar purtat şi simţit!
Cine se prinde în joc? La Redoute este un as în jocurile modei, pentru că foarte des le face!


Mini controversa

Mini controversa


Fusta brodata cu perlute
De la apariţia ei în anii 60, fusta mini a stârnit o controversă totală şi continuă să o facă până în prezent! Acum ceva timp, Ministerul Eticii şi Integrităţii din Uganda a condamnat… fusta mini, declarând că: ” Unii din compatrioţii noştri sunt mai slabi de înger. Dacă vezi o femeie cu fusta mini, începi sa te concentrezi la machiajul acesteia şi nu mai eşti atent la condus.” (…) În ziua de azi, nu mai ştii care-i mama şi care-i fiica. Toate umblă goale pe străzi,” a mai declarat ministrul, spre amuzamentul ziaristilor prezenţi, aşezând acest accesoriu al modei lângă relele clasice ( în opinia ministrului) ale societăţii: furtul, lăcomia, infidelitatea, prostituţia, homosexualitatea şi sectele.
Lăsând la o parte amuzamentul, designerii au continuat să reinventeze fusta mini şi au adăugat în aceeaşi gamă colanţii, subliniind prin acest fapt că, piesele mini pot fi foarte decente, important este să le alegem cu ştiinţa şi mult bun gust!
Aşa că, vă propunem câteva modele din noua colecţie La Redoute, care nu numai vă vor plăcea, ci se află şi în topul super-trendy ale acestui sezon! http://www.laredoute.ro/blog/2013/08/mini-controversa/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu