Da, vom ucide toţi urşii voştri, toate păsările voastre din Delta Dunării, toţi cocoşii de munte, toţi mistreţii şi toţi cerbii!!!
Zilele trecute, pe platforma de socializare Facebook, a aparut o poza a unui vanator lângă un urs brun pe care tocmai îl împuşcase, specie aflată în declin în ţara noastră şi pe cale de dispariţie în Europa.
Indignată de imaginea publicată pe Facebook, o utilizatoare pe nume Anca T. a decis să ia măsuri, trimiţându-i un email lui George Richmond Elliott de la Hunting and Sporting Scotland Ltd, compania organizatoare a excursiilor."Vă rog, nu ne ucideţi urşii. Trebuie să faceţi asta neapărat? Asta este singura modalitate prin care vă puteţi bucura de viaţă?", a scris ea.
Răspunsul primit a fost unul însă revoltător: "Da, vom ucide toţi urşii voştri, toate păsările voastre din Delta Dunării, toţi cocoşii de munte, toţi mistreţii şi toţi cerbii", a scris britanicul. "Sunteţi o ţară ieftină, cu conducători ieftini, politicieni corupţi şi asta meritaţi", a adăugat George Richmond Elliott.

Potrivit sursei citate, Hunting and Sporting Scotland Ltd solicită un onorariu de 4.500 de euro pentru o excursie de vânătoare în România.
Romanii au ajuns sa nu mai creada in nimic.....nici ca sunt adevarate aceste informatii, nici ca ar putea ei influenta in vreun fel dezmatul dezlantuit al celor care detin puterea in Romania, desigur, de fatzada, ca suntem stapaniti de diverse mafii internationale de fapt.....
Atata vreme cat vom privi anesteziati, fara reactie,cum ni se distruge si urma de tara care ne-a mai ramas, ne meritam soarta!

Putem ramane indiferenti in continuare?

Nicolae Dediu - bejeus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu